Mozdulj a Losiért!

Mozdulj a Losiért!

2017. december 13. - Mozdulj a Losiért!

 img_3075.JPG

 Sajnos a mai napon nem működnek a Baross utcai nagy zebrán a jelzőlámpák, legyünk óvatosak !  Fokozottan kell ügyelni az átkelésnél a zebrán, és különösen figyeljetek oda a kanyarodó autókra!  A Közlekedés rendészeti Főosztályra  lehet bejelentést tenni, ha szabálytalanság történik a 061- 273-4017-es telefonszámon! 

A Rendőrt a zebrára kampányunk továbbra is folytatódik mindaddig, amíg el nem érjük a célunkat ! Jelentkezhetsz önkéntesnek az aláírások gyűjtéséhez, ezen a linken 

Addig is köszönjük Szécsi Tibor László r. alezredesnek , hogy kiemelten figyelnek a biztonságra, és közvetlenül lehet jelenteni a felmerülő problémákat ! Az iskolánk kapuján olvashatjátok az információkat . 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozduljalosiert.blog.hu/api/trackback/id/tr4213478653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása