Mozdulj a Losiért!

Mozdulj a Losiért!

Rendőrt a zebrára !

2017. november 03. - Mozdulj a Losiért!

A józsefvárosi Losonci térre a Muzsikus Cigányok Parkján át, egy főútvonalon keresztül vezet az út . Ezen a téren bölcsőde, egy óvoda és egy iskola is működik, szabályosan megközelíteni a Baross utcán át lehet egy forgalmas zebrán keresztül. Kisgyermekes szülők, babakocsit toló anyukák és apukák, idős, vagy mozgásában korlátozott emberek is átkelnek itt, de az egyedül közlekedő gyermekeket sem szabad figyelmen kívül hagyni. 

A kora reggeli és a délutáni  autós csúcsforgalom közepette gyakran előfordul, hogy a kanyarodó autó , a biciklis, vagy a gyalogosan átkelő nem ér át időben a zebrán, és balesetveszélyes helyzetek alakulnak ki. 

Mozdulj a Losiért! csoport most azon dolgozik, hogy a lehető leghamarabb rendelje el a VIII.kerületi Rendőrkapitányság , hogy ennél a zebránál mindig legyen forgalmat segítő őr

Ha a környéken laksz, és számodra is fontos a biztonságos közlekedés, gyere és segíts, hogy minél hamarabb összegyűljön a kellő mennyiségű aláírás! 

Losi csoport: minden hétfőn 16:00-18:00-ig a Losi suliban , írj e-mailt a mozduljalosiert@gmail.com címre, vagy keresd Badzsó Angélát a 0630-516-4248-as számon 

A zebrát ide kattintva meg  lehet nézni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozduljalosiert.blog.hu/api/trackback/id/tr4013157668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása