Mozdulj a Losiért!

Mozdulj a Losiért!

Losi piknik az Orczy kert Csúzdaparkjában

2018. május 04. - Mozdulj a Losiért!

Mi, a Losonci téri iskola szülői bázisa egy hónappal ezelőtt kérelmet írtunk Józsefváros polgármesterének, Dr. Kocsis Máténak, és arra kértük, hogy mielőbb újítsa fel a rossz állapotban lévő kerítést ! Polgármesteri megbízásból Farkas Örs kabinetvezető vette át a kérelmet, melyet az iskola szülői bázisának több mint fele aláírásával is támogatta. Ígéretet kaptunk arra, hogy még április hónapban megkezdi az önkormányzat a kerítés állapotának felmérését, majd ezt követően az önkormányzat megtalálja az anyagi forrást a teljeskörű felújításhoz. 

Mivel az eltelt hónapban nem történt érdemi előrehaladás, így egy családi piknik keretében újra találkozunk a támogató szülőkkel, és közösen gondolkodunk a folytatásról. 

2018.05.05.-én 16:00-18:00-ig várunk minden kedves szülőt és gyermekeit egy családias hangulatú beszélgetésre, közös játékra ! Lesz némi rágcsálnivaló, egy szuper csúzdapark, és jó hangulat . losi_piknik_az_orcyban.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozduljalosiert.blog.hu/api/trackback/id/tr3813889482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása